Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Σεμινάριο "Paths of Rhythm" με τον Κώστα Δημητρίου στην αίθουσα του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου (Κυριακή, 15 Οκτ. 2017)

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για κάθε μουσικό και φιλόμουσο θα πραγματοποιήσει ο καθηγητής νραμς και ιδρυτής του Ioannina School of Music Κώστας Δημητρίου, στην αίθουσα του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, στις 6:00 μμ.
Το σεμινάριο έχει τίτλο "Paths of Rhythm" και αναλύει διαφορετικούς τρόπους μελέτης με μετρονόμο, καθώς και τη σωματοποίηση του ρυθμού, καταλήγοντας σε μία πρόσέγγιση των πολυρυθμιών και αυτού που ονομάζεται odd grouping.
Το σεμινάριο μπορεί να το παρακολουθήσει δωρεάν κάθε ενδιαφερόμενος και αποτελεί μία ευγενική προσφορά του Κώστα Δημητρίου.
Να σημειωθεί ότι είναι το
δεύτερο σεμινάριό του στο Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου (το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2016 μέσω της συμμετοχής του στο τζαζ μουσικό σχήμα "3rd Floor Quartet"), ενώ ο ίδιος ως ντράμερ έχει κατ' επανάληψη πολύτιμη συμβολή σε συναυλίες και άλλες δραστηριότητες του ΚΣΡ (όπως π.χ. ηχογραφήσεις κ.ά.).
Τα μέλη του ΚΣΡ αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαζόμαστε με τον Κώστα Δημητρίου και εκφράζουμε για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες μας για την προσφορά του προς το σύλλογό μας.

Δείτε ακόμη: 
- Φωτογραφίες και εντυπώσεις από το σεμινάριο του Κώστα Δημητρίου στο Ροδοτόπι (15/10/2017)
Σεμινάρια στην αίθουσα του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου