Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Συμμετοχή του συνόλου μας στις "Ημέρες Κιθάρας Βέροιας"

Η Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας θα φιλοξενήσει τις "Ημέρες Κιθάρας" που διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας στις 17 και 18 Απριλίου 2015.  Πρόκειται για ένα διήμερο αφιερωμένο στην κιθάρα υπό τη διεύθυνση του κιθαριστή Δημήτρη Κουρζάκη και με προσκεκλημένους τους σολίστες κιθάρας Μιχάλη Κονταξάκη, Μιχάλη Σουρβίνο, Άγγελο Μπότση και Roland Hofmann. 
Ημέρες Κιθάρας Βέροιας 2015
Οι Ημέρες Κιθάρας περιλαμβάνουν ρεσιτάλ κιθάρας του Μιχάλη Κονταξάκη και του Fuego Guitar Trio, σεμινάρια, συναυλίες με κιθαριστικά σύνολα (τρία σύνολα από τη Βέροια, ένα από την Κοζάνη και το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου), συναυλίες με επιλεγμένους μαθητές και ορχηστρικό σύνολο που θα απαρτίζεται από μέλη όλων των συνόλων και το οποίο θα εκτελέσει ένα πρωτότυπο έργο του Πέτρου Ρίστα.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι "... μια γιορτή κιθάρας και μουσικής που, εκτός των άλλων, θα αποτελέσει το έναυσμα για την αναβίωση του διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας, με την επίσημη ανακοίνωση της διεξαγωγής του για το 2016".


Το ταξίδι και το πρόγραμμα του συνόλου μας

Το ταξίδι μας θα είναι αυθημερόν και το λεωφορείο μας θα ξεκινήσει το Σάββατο 18/4/2015 στις 7:00 π.μ. από το Ροδοτόπι και 7:15 π.μ. από τα Γιάννενα (πρώην Νομαρχία), ώστε να μπορούμε να συμμετέχουμε στα σεμινάρια που είναι από 10:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. Στη συνέχεια, μετά το φαγητό, υπάρχει προγραμματισμένη πρόβα από 3:00 μ.μ. έως 5:00 μ.μ. υπό τη διεύθυνση του Πέτρου Ρίστα, ενώ στις 8:00 μ.μ. θα ξεκινήσουν οι συναυλίες. Τέλος, αμέσως μετά το πέρας των συναυλιών θα αναχωρήσουμε για Γιάννενα.
Σημειώνεται ότι μαζί μας στο λεωφορείο μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος επιθυμεί να συνδυάσει μία εκδρομή στη Βέροια.