Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Τρεις ακόμη ηλεκτροκλασικές κιθάρες, με χρήματα χορηγιών, στη συλλογή του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου

Στις 6/4/2017, ο  σύλλογός μας αξιοποιώντας χρήματα των χορηγιών Αυγούστου - Οκτωβρίου 2016, αγόρασε τρεις νέες ηλεκτροκλασικές κιθάρες, οι οποίες, αφού αριθμήθηκαν, τοποθετήθηκαν ήδη στο έπιπλο αποθήκευσης κιθάρων της αίθουσάς μας. Ο συνολικός αριθμός ηλεκτροκλασικών κιθάρων που διαθέτει πλέον ο σύλλογός μας, φτάνει τις δεκατρείς και όλες προέρχονται από χορηγίες.
Οι χορηγίες συνολικά προς το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου είναι διαθέσιμες πατώντας εδώ.

Επίσης, να σημειωθεί ότι, παρόλο που όλοι όσοι συμμετέχουν ως εκτελεστές στο Κιθαριστικό Σύνολο διαθέτουν τις δικές τους κιθάρες, που προμηθεύτηκαν μόνοι τους, οι συγκεκριμένες ηλεκτροκλασικές κιθάρες των χορηγιών εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και σχετίζονται με την κάλυψη του ήχου σε μεγάλους ανοιχτούς χώρους, ιδιαίτερα κατά τις συναυλίες της θερινής περιόδου.
Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου ευχαριστεί για άλλη μία φορά όλους τους χορηγούς για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο του, ενώ αποτελεί μόνιμη δέσμευσή του η αξιοποίηση κάθε οικονομικής ενίσχυσης με απόλυτη διαφάνεια και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τις ανάγκες και τους σκοπούς λειτουργίας του.

Δείτε ακόμη: