Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών-Χορωδιών-Ορχηστρών

Το Σάββατο απόγευμα 18 Νοεμβρίου 2017, το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου θα παρουσιάσει μουσικό του πρόγραμμα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών-Χορωδιών-Ορχηστρών που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος.


Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος είναι ο πρώτος πανελλαδικά σύλλογος που οργάνωσε και πραγματοποίησε Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Ορχηστρών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στόχος του είναι η διάδοση της πολυφωνικής μουσικής μέσω συναυλιών, Φεστιβάλ, μουσικών σεμιναρίων της χορωδιακής και ορχηστρικής μουσικής.Οι εκδηλώσεις του
Συνδέσμου πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού (Τμήμα Μουσικής), την Τοπική Αυτοδιοίκηση και άλλους πολιτιστικούς και επιστημονικούς φορείς και συλλόγους. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος οργανώνει το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών. Στο Φεστιβάλ πρόκειται να συμμετάσχουν Φιλαρμονικές μπάντες, πολυφωνικές Χορωδίες, καθώς και κάθε είδους Ορχήστρες από διάφορες χώρες του εξωτερικού, περισσότερα από 50 τμήματα στο σύνολό τους.
Το πρόγραμμα συμμετοχών στο 8ο Φεστιβάλ είναι διαθέσιμο πατώντας εδώ.

Διοργάνωση εκδρομής του ΚΣΡ στη Θεσσαλονίκη με μισθωμένο λεωφορείο
Το ΚΣΡ, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη συναυλία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, μίσθωσε λεωφορείο με το οποίο μπορούν να ταξιδέψουν, πέραν των μελών του Συνόλου, όσοι άλλοι επιθυμούν να συνδυάσουν μια εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για βόλτα, ψώνια κτλ και μέχρι συμπλήρωσης των κενών θέσεων.
- Κόστος ανά άτομο: 15€
- Αναχώρηση: από Ροδοτόπι στις 8:30 π.μ. και από Γιάννενα στις 8:45 π.μ.
- Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη (για επιστροφή): 11:00 μμ
Για την κράτηση θέσης απαιτείται η προκαταβολή των χρημάτων, ενώ μπορεί κανείς να απευθυνθεί στο Δ.Σ. του συλλόγου ή να στείλει γραπτό μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας του παρόντος ιστολογίου.

Εισιτήρια συναυλιών Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία μας ή άλλες συναυλίες του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, μπορούν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους προμήθειας εισιτηρίων πατώντας εδώ.


Αγορά εισιτηρίου της συναυλίας μας

Δείτε ακόμη: 
Εκδηλώσεις ΚΣΡ για την περίοδο Φθινοπώρου 2017 - Χειμώνα 2018
- Βίντεο του ΚΣΡ γυρισμένο μέσα σε φυσικό κρατήρα (2017)