Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Σεμινάριο Κιθάρας του Γιώργου Μπεχλιβάνογλου στα Ιωάννινα (Ροδοτόπι 2/12/2017 και Φρόντζου Πολιτεία 3/12/2017)

Με την ευγενική χορηγία του Μουσείου Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη και πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου Βρέλλη, ο σολίστ κιθάρας Γιώργος Μπεχλιβάνογλου έρχεται στα Ιωάννινα για διάλεξη και σεμινάρια κιθάρας.
Στα σεμινάρια θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός εκτελεστών, ενώ κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει ως ακροατής, με ελεύθερη είσοδο.

Πιο συγκεκριμένα προγραμματίστηκαν:

1) Σεμινάριο κιθάρας στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων (2-12-2017)
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, με ώρα έναρξης 3:00 μ.μ., ενώ θα συμμετέχουν ως εκτελεστές 6 μέλη του ΚΣΡ. Στους εκτελεστές και ακροατές του σεμιναρίου θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής από το ΚΣΡ.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο σεμινάριο του Γιώργου Μπεχλιβάνογλου στο Ροδοτόπι και το τρίτο στα Ιωάννινα, ενώ όλα διοργανώθηκαν από το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη, προς το οποίο εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας εκ μέρους του ΚΣΡ.

2) Διάλεξη και Σεμινάριο Κιθάρας στα Ιωάννινα (3-12-2017, "Φρόντζου Πολιτεία")
Η διάλεξη έχει θέμα "Μουσική Γραφή - Υπονοούμενα και Ερμηνεία" και θα δοθεί στην Αίθουσα "Κώστας Φρόντζος" στη Φρόντζου Πολιτεία, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, στις 10:00 π.μ. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει σεμινάριο κιθάρας.

Δείτε ακόμη:
- Το σεμινάριο του Γιώργου Μπεχλιβάνογλου στο Ροδοτόπι (Νοέμβριος 2016)
- Ρεσιτάλ και σεμινάριο Γιώργου Μπεχλιβάνογλου στα Γιάννενα (Μάρτιος 2016)