Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Στιγμιότυπα από το διήμερο του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου στο Βόλο (17/11/2018)

Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου είχε τη χαρά να προσκληθεί και να συμμετέχει στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας Βόλου, σε μία πολύ ωραία εκδήλωση που διοργανώθηκε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, με πρωτοβουλία της Ορχήστρας Κιθαριστών Βόλου "Sempre Viva".

Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους του ΚΣΡ να περάσουν ένα ξεχωριστό διήμερο, γνωρίζοντας πτυχές της πόλης του Βόλου, μέσα από τις εικόνες, τις βόλτες και τα εδέσματα που επεφύλασσε

η διαμονή στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.
Συναυλία ΚΣΡ στο Βόλο - 2018

Το ΚΣΡ εκφράζει τα συγχαρητήριά του για τη διοργάνωση και τις ευχαριστίες του για τη φιλοξενία, τόσο προς την Ορχήστρα Κθαριστών Βόλου, όσο και προς τη μαέστρο της Ευαγγελία Γούσια. Επισης, συγχαίρει όλα τα σύνολα και τις ορχήστρες που πήραν μέρος, καθώς και το συνθέτη-κιθαριστή Κώστα Γρηγορέα, που ως τιμώμενο πρόσωπο έδωσε μία διαφορετική νότα στη Συνάντηση, μέσα από τη διδασκαλία της σύνθεσής του "Πανσέληνος στο Μόλυβο", με την οποία έκλεισε η συναυλία από ένα μικτό σύνολο κιθαριστών.

Τέλος, το ΚΣΡ ευχαριστεί το Κιθαριστικό Σύνολο Ωδείου "Πολυρυθμία" Πρέβεζας για την άψογη συνεργασία και την πολύ καλή διάθεση να συνταξιδέψει με το ίδιο λεωφορείο.
Φωτογραφίες: Χρήστος Παργινός

Ακολουθώντας το γκρέιτερ -Επιστροφή