Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Επανέναρξη του Junior Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου - Πρόσκληση συμμετοχής νέων κιθαριστών από την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων

Junior Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου, 2016
Ο σύλλογος "Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου - Η Πασσαρών" θα ξεκινήσει ξανά από τις αρχές Μαρτίου 2020 τη λειτουργία του Junior Κιθαριστικού Συνόλου, το οποίο είναι δωρεάν και ανοιχτό στη συμμετοχή κάθε νέου μαθητή κιθάρας από την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Ο χαρακτήρας του Junior Συνόλου είναι καθαρά παιδαγωγικός, λαμβάνοντας υπόψη τα πολλαπλά οφέλη της συμμετοχής σε ορχήστρα, ενώ περιλαμβάνει το εξής πλαίσιο:
  • Απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού σχολείου και γυμνασίου που είναι ή υπήρξαν μαθητές κλασικής κιθάρας, έχοντας ήδη μία προκαταρκτική εμπειρία στο όργανο, καθώς και σε ένα μαθητή μπάσου ή κοντραμπάσου που θα ήθελε να συμμετέχει. Να σημειωθεί ότι ο βαθμός δυσκολίας των μουσικών έργων θα προσαρμόζεται στις δυνατότητες των μελών του Συνόλου, ώστε να μπορούν όλοι να συμμετέχουν.
  • Πρόβα θα γίνεται μία ώρα την εβδομάδα (Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή απόγευμα, σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες), στην αίθουσα του Κιθαριστικού Συνόλου στο Ροδοτόπι, η οποία διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και οι γονείς τους μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΣΡ στο email roguenpassaron@gmail.com ή μέσω messenger - facebook .

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι μεγαλύτεροι σε ηλικία κιθαριστές με εκτελεστική εμπειρία, είναι πάντα ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν στο κύριο Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου.