Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Η συναυλία του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου στη Ζίτσα Ιωαννίνων - Πανσέληνος 3/8/2020

Το ΚΣΡ στη Ζίτσα Ιωαννίνων, 3/8/2020
Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου είχε τη χαρά στην πανσέληνο της 3ης Αυγούστου 2020 να δώσει μία ιδιαίτερη συναυλία στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ζίτσας, υπό τη ζεστή φιλοξενία και άψογη διοργάνωση της τοπικής κοινότητας και των συλλόγων της, μπροστά σε ένα κοινό που παρακολούθησε με σεβασμό το μουσικό πρόγραμμα.

Ειδικότερα, το ΚΣΡ εμφανίστηκε σε μία εκτεταμένη του μορφή με κιθάρες, βιολιά, μπάσο, κρουστά και τραγουδιστές (βλ. συμμετέχοντες ΚΣΡ στη συναυλία της κοινότητας Ζίτσας - 2020) και παρουσίασε ένα ευρύ πρόγραμμα από διάφορους μουσικούς χώρους, όπως ορχηστρικές διασκευές (κινηματογραφικά έργα, ροκ μπαλάντες κ.ά.), έντεχνα τραγούδια, αλλά και παραδοσιακά ηπειρώτικα. 

Να σημειωθεί ότι τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Δήμου Ζίτσας κ. Μιχάλης Πλιάκος και ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Χρήστος Μαντάς. Τέλος, η όμορφη βραδιά έκλεισε με τραπέζι που παρέθεσαν οι διοργανωτές προς τα μέλη του ΚΣΡ, οι οποίοι συν τοις άλλοις ετοίμασαν και προσέφεραν χειροποίητες πίτες, τοπικά εδέσματα και ποικιλίες από τα φημισμένα ντόπια κρασιά.

Το ΚΣΡ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την κοινότητα και τους συλλόγους της Ζίτσας.


Φωτογραφίες: Χρήστος Παργινός


Αξιοθέατα από το χώρο της συναυλίας στην κοινότητα Ζίτσας Ιωαννίνων

 


Στιγμιότυπα από τη συναυλία





Το ΚΣΡ με τον πρόεδρο της κοινότητας Ζίτσας κ. Περικλή Νούλη