Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση συμμετοχής στην 6η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων & Ορχηστρών Κιθάρας Ιωαννίνων (21/1/2023)


Mετά την επιτυχή διοργάνωση πέντε πανελληνίων συναντήσεων συνόλων κιθάρας στα Ιωάννινα - οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με την άριστη συνεργασία του συλλόγου «Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου», του Π.Κ. Δήμου Ιωαννιτών και του Δήμου Ζίτσας - αλλά και μετά το πέρας τριών χρόνων από την τελευταία διοργάνωση (συνεπεία της πανδημίας του κορωνοϊού), το ΚΣΡ είναι ξανά έτοιμο να διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για τη διοργάνωση της 6ης Πανελλήνιας Συνάντησης. 

Προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, ορίστηκε η 6η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας στα Ιωάννινα, η οποία είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο κιθαριστικό σύνολο και θα πραγματοποιηθεί, όπως και οι προηγούμενες, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» στο κέντρο της πόλης, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023.

Με την ευκαιρία αυτή, εκφράζεται για άλλη μία φορά η προσδοκία, αφενός, οι συναντήσεις μουσικών συνόλων να αποτελούν για τους συμμετέχοντες κίνητρο μελέτης, προετοιμασίας και εκτέλεσης μουσικών έργων, μέσα από τα πολλαπλά οφέλη και τις διαστάσεις της μουσικής σύμπραξης, αφετέρου, να καταθέτουν στο κοινό μία διαφορετική πολιτιστική πρόταση.

Όροι συμμετοχής

✔ Τα ενδιαφερόμενα σύνολα και ορχήστρες κιθάρας που επιθυμούν να συμμετέχουν, οφείλουν να καλύψουν μόνα τους τα έξοδα μετακίνησης και πιθανής διαμονής τους.

✔ Η μέγιστη διάρκεια του μουσικού τους προγράμματος είναι 15 λεπτά.

✔ Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης θα πρέπει να αποσταλεί μέχρι 30/11/2022:
   - Το μουσικό πρόγραμμα (συνθέτης, τίτλος, διασκευαστής)
   - Φωτογραφία, λογότυπο (αν υπάρχει) και σύντομο βιογραφικό του συνόλου ή της ορχήστρας
   - Βιογραφικό και φωτογραφία του / της μαέστρου
   - Ονόματα συμμετεχόντων

✔ Εκ μέρους των διοργανωτών θα επιδοθούν:
   - Διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα μέλη των Συνόλων / Ορχηστρών
   - Αναμνηστικό συμμετοχής σε κάθε Σύνολο / Ορχήστρα
   - Κέρασμα σε όλους τους συμμετέχοντες

Για την υποβολή της συμμετοχής, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο email: ioskisaou@gmail.com