Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Χορηγίες

Πλαίσιο αποδοχής χορηγιών από το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου

Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων "Η Πασσαρών", ως σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, καλύπτει τα λειτουργικά του έξοδα από συνδρομές και εθελοντικές συνεισφορές των μελών του, καθώς και χορηγίες. Κατά συνέπεια, ο σύλλογος είναι ανοιχτός σε όσους επιθυμούν είτε να προσφέρουν χρήματα είτε να χρηματοδοτήσουν δραστηριότητές του (όπως π.χ. σεμινάρια κ.ά.) είτε να δωρίσουν υλικό για τη βελτίωση των υποδομών και του εξοπλισμού του.

Μετά από κάθε δωρεά χρημάτων ή υλικού, σύμφωνα με το Καταστατικό, το Δ.Σ. του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου ακολουθεί όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες αποδοχής αυτών με σύνταξη αντίστοιχου Πρακτικού και επίσημη αναγραφή τους στα έσοδά του - και κατ' επέκταση συμπερίληψή τους στη φορολογική του δήλωση - ή στο Βιβλίο Περιουσίας του εφόσον πρόκειται για υλικά. Κύρια επιδίωξη του συλλόγου είναι να αξιοποιεί τις δωρεές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων του και των υποδομών του.

Εκ μέρους του συλλόγου μας, ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που έχουν στηρίξει και στηρίζουν το Κιθαριστικό μας Σύνολο. Ακολουθεί η αναγραφή σημαντικών χορηγιών προς το Σύλλογό μας.

Χορηγίες προς το ΚΣΡ (ανά έτος)