Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Εξ αποστάσεως εκλογές του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου (μπορείτε να ψηφίσετε εύκολα ακόμη και από το κινητό σας), μέσω αδιάβλητης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021


Ο σύλλογος Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων “Η Πασσαρών”, λαμβάνοντας υπόψη τις απαγορεύσεις που ισχύουν για τις διά ζώσης επαφές λόγω κορωνοϊού, την αντικειμενική δυσκολία αρκετών μελών του να προσέλθουν στην κάλπη, αλλά και την τεχνολογική πρόοδο στη διεξαγωγή ασφαλούς εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (σημειώνεται ότι ήδη αρκετοί φορείς, όπως π.χ. ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά κ.ά., έκαναν τις εκλογές τους με τον ίδιο τρόπο), αποφάσισε με τη σειρά του να διεξάγει τις εκλογές ανάδειξης Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής της διετίας 2021-22 μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικών ψηφοφοριών electobox.

Εκ μέρους του ΚΣΡ ευχαριστούμε τους ανρθώπους της electobox για τη διάθεση της εφαρμογής τους και τη στήριξή τους στη διεξαγωγή των ερχόμενων εκλογών του συλλόγου μας (μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας και την ασφάλεια της εφαρμογής πατώντας στο όνομά της). 

Δικαίωμα ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας


Προς εφαρμογή των όσων προβλέπονται από το Καταστατικό του συλλόγου, το Δ.Σ σε συνεδρίασή του το 2019 αποφάσισε την καθιέρωση ετήσιας συμβολικής συνδρομής 5 ευρώ για κάθε εγγεγραμμένο μέλος του, με έναρξη ισχύος από το 2019 και μετά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέλος, για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, είτε ως ψηφοφόρος είτε ως υποψήφιο μέλος για το Δ.Σ., θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει και άρα να καταβάλλει για τα τελευταία δύο χρόνια (2019 και 2020) το ποσό των 10 ευρώ.

Η καταβολή της συνδρομής μπορεί να γίνει πολύ εύκολα μέσω ηλεκτρονικής συναλλαγής στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
IBAN: GR9501103590000035900126612
Δικαιούχος: ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να καταβάλλουν το ποσό των 10 ευρώ στον παραπάνω λογαριασμό, ενώ στην αιτιολογία της συναλλαγής τους να αναγράψουν το όνομά τους, ώστε να είναι σαφές σε ποιον αντιστοιχεί η συνδρομή.

Υποβολή υποψηφιοτήτων


Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή την Ελεγκτική Επιτροπή του συλλόγου, θα πρέπει μέχρι 20/1/2021 να το δηλώσουν στέλνοντας email στο roguenpassaron@gmail.com

Επίσης, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ο σύλλογος θα δώσει σε όλα τα μέλη του τις σχετικές πληροφορίες για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία.

Γιατί να πληρώσω τη συνδρομή μου, αφού εγώ ή το παιδί μου δεν ασχολείται πια με τις δραστηριότητες του ΚΣΡ;


Αγαπητά μέλη του ΚΣΡ, είναι σημαντικό να πληρώσετε τη συνδρομή σας διότι: 
- συμβάλλετε στο να μένει ζωντανός ένας σύλλογος με ιδιαίτερο αντικείμενο, ο οποίος αποτελείται από άτομα της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων και όχι μόνο
- βοηθάτε νέα παιδιά να ασχολούνται με τη μουσική και να καταθέτουν τη δική τους πολιτιστική πρόταση
- το ποσό της ετήσιας συνδρομής είναι μικρό
- μπορεί κάποια στιγμή εσείς ή το παιδί σας να επαναδραστηριοποιηθείτε στο ΚΣΡ

Εγγραφή νέων μελών


Σύμφωνα με το Καταστατικό, για να γίνει κανείς μέλος του συλλόγου πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να καταβάλει το ποσό εγγραφής των 30 ευρώ, ενώ στη συνέχεια για κάθε χρόνο το ποσό των 5 ευρώ ως συνδρομή.

Σημειώνεται ότι νέα μέλη μπορούν να γίνουν τόσο μουσικοί, όσο και φίλοι της μουσικής και του πολιτισμού, ανεξαρτήτως της γεωγραφικής περιοχής που διαμένουν, καθώς επίσης και γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στα κιθαριστικά σύνολα.


Δείτε ακόμη: