Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι αρχαιρεσίες του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου στις 30/1/2021

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εκλογές του ΚΣΡ μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής της διετίας 2021-22.

Ειδικότερα, σε αυτές τις εκλογές ψήφισε ένας αυξημένος αριθμός εγγεγραμμένων μελών, ξεπερνώντας κάθε άλλη συμμετοχή από τις αντίστοιχες προηγούμενες εκλογές του ΚΣΡ, γεγονός που αποδίδεται εν πολλοίς στην εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία. Παράλληλα, η απορρέουσα από το Καταστατικό προϋπόθεση συμμετοχής στις εκλογές μόνο των ταμειακώς εντάξει μελών, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κατάθεσης των συνδρομών στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΣΡ, ενεργοποίησε ένα σημαντικό ποσοστό της τάξης των 75% των εγγεγραμμένων μελών να πληρώσει τη συνδρομή του.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του ΚΣΡ για τη διετία 2021-22, καθώς και όλα τα προηγούμενα διοικητικά συμβούλια, διατίθενται εδώ.

Τέλος, το Δ.Σ. του ΚΣΡ εκφράζει τις ευχαριστίες τόσο προς όλα τα μέλη για τη στήριξή του συλλόγου, όσο και προς τον υπεύθυνο της εφαρμογής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας electobox κ. Νικόλαο Τσουνή για τη διάθεση της εφαρμογής, τη βοήθεια και υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια των αρχαιρεσιών.


Δείτε ακόμη: Διαδικασία πραγματοποίησης των εξ αποστάσεως εκλογών του ΚΣΡ στις 30/1/2021